Kwartsiet flagstones

Wij hebben schitterende Kwartsiet flagstones tegen aantrekkelijke prijzen. Flagstones verfraaien de terrassen, looppaadjes en binnenvloeren. Ze geven een sfeervol, exclusief en speels karakter aan het terras. Breng de mediterrane ambiance naar uw woning of bedrijfspand met de flagstones van Imperoc.

Particulieren, hoveniers en tuinarchitecten laten zich graag inspireren met het effect van flagstones. Afhankelijk van het soort natuursteen, de structuur, de kleur, de afmetingen en het voegwerk kunt u veel richtingen op:
  • » van robuust naar verfijnd karakter
  • » van warme kleuren naar grijstinten
  • » van flagstones vloeren tot wanden
  • » Flagstones met verschillende maten & vormen
  • » stapstenen (met afgeronde hoeken)

Imperoc flagstones

Bekijk ons uitgebreide assortiment flagstones. Imperoc werkt direct samen met natuursteenmijnen in Griekenland. Door het weghalen van de tussenhandel kunnen wij de flagstones voordelig leveren en zonder ruis in de communicatie klantoplossingen aanbieden. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan topkwaliteit flagstones voor ieder wat wils.

Flagstones voor uw terras of binnenvloer

U overweegt uw terras of interieur verfraaien met flagstones. Naast de prachtige uitstraling bieden flagstones een groot voordeel dat u geen last meer heeft van onkruid. Flagstones vloeren worden dikwijls in het cement gelegd waar geen viezigheid doorheen komt. Het is daarbij wel belangrijk om een goede afwatering te realiseren. Wij adviseren, gezien de complexiteit van de sierbestrating om flagstones te laten aanleggen door een professionele stratenmaker, tegelzetter of hovenier. U kunt ook bij ons terecht voor flagstone oplossingen als stapstenen in het gazon of de vijver.

Flagstones wanden

In wat dunnere vorm kunnen flagstones prima buiten verwerkt worden als wanden of als voorzetwanden via natuursteenstrips. Wij denken graag met u mee omtrent de mogelijkheden.

U wilt uiteraard graag zien hoe de flagstones staan bij de rest van uw interieur of tuin. E-mail eens wat foto's naar ons toe. Wij maken er gratis foto impressies van hoe uw interieur bij onze flagstones of natuursteenstrips staan. Het geeft u een eerste indruk. Wij begrijpen dat u de flagstones eerst eens wilt zien voordat u tot bestellen overgaat. Wij komen graag met onze displays langs op locatie om te kijken welke natuurstenen het beste bij uw wensen passen.