Flagstones op het terras

Beleef de mediterrane sfeer met flagstones en natuursteenstrips op het terras. In tegenstelling tot natuurstenen voor het interieur selecteren wij dikkere stenen voor buiten. Met Imperoc Flagstones kunt u prachtige terrassen creëren. Terrassen die u in landen als Italië, Griekenland, Mexico, Oostenrijk en Spanje beleeft.

Met onze directe verbinding met de mijn zijn wij flexibel in steendikte. Hoe dikker de natuursteen, des te sterker de constructie. In de tuin dient u rekening te houden met het gebruik van het terras. Wilt u zware objecten op de natuursteen laten rusten, zoals een auto. Denk er dan om dat de constructie sterk genoeg moet worden. Flagstones van 2 cm dikte breken veel te snel, u zult meer dikte moeten gebruiken.

Flagstones worden doorgaans in het cement gelegd. U kunt met de stratenmaker overleggen in welk patroon u de flagstones neerlegt. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment qua steensoorten, afmetingen en steenbehandeling mogelijkheden.

Natuursteenstrips voor buiten

Wij beschikken over vele natuursteenstrips die prima geschikt zijn voor buiten. Het grote verschil in toepasbaarheid voor buiten is de dikte van de natuursteen. Voor buiten worden doorgaans zwaardere, dikkere stenen gebruikt. Dit draagt bij aan de constructie maar ook aan het robuuste karakter in de tuin.