Tuinontwerp met flagstones

Als leverancier van stapstenen, natuursteenstrips en flagstones partneren wij graag met tuinarchitecten en hoveniers. We streven naar duurzame relaties met partners die enthousiast zijn over ons natuursteen. Als u ideeën wilt opdoen voor uw tuin of een nieuw ontwerp voor uw tuin wenst, dan kunnen wij u in contact brengen met vakkundige bedrijven in uw regio.

Een tuinarchitect is dé specialist in tuinplannen. Ze beschikken over veel vakinhoudelijke kwaliteiten en fotomateriaal om inspiratie op te doen. Veelal maken ze in 3D prachtige ontwerpen van hoe uw tuin eruit kan komen te zien met flagstones, natuursteenstrips of overige materialen.

De Imperoc adviseurs denken graag met u mee en kunnen ook foto impressies tonen van onze flagstones. Echter, wij richten ons alleen op ons productassortiment en de besproken toepassing voor de natuurstenen. Met een integraal tuinontwerp bekijkt u het totaalplaatje.

Bent u een tuinarchitect of hovenier en enthousiast over onze flagstones en natuursteenstrips. Meldt u dan aan om partner te worden. Wij maken graag kennis met u.