Imperoc interieuradvies

Als leverancier van marmer, natuursteenstrips en flagstones werken wij graag samen met interieurstylisten en architecten. We streven naar duurzame relaties met partners die enthousiast zijn over ons natuursteen. Als u ideeën wilt opdoen en interieuradvies wenst, dan kunnen wij u vast en zeker adviseurs in uw regio aanbevelen.

Een interieuradviseur of tuinarchitect denkt graag met u mee. Ze beschikken over vakinhoudelijke kwaliteiten en volop praktijkvoorbeelden om inspiratie op te doen. Veelal maken ze in 3D prachtige schetsen van hoe uw woonkamer, entree, tuin of showroom eruit kan komen te zien met flagstones, natuursteenstrips of overige natuursteenmodellen.

De Imperoc adviseurs denken graag met u mee en kunnen ook impressies tonen van uw wand of vloer met onze flagstones. Echter, wij richten ons alleen op ons productassortiment en de besproken toepassing voor de natuurstenen. Met een interieuradvies bekijkt u het totaalplaatje.

Bent u een interieur designer en enthousiast over onze flagstones en natuursteenstrips. Meldt u dan aan om partner te worden. Wij maken graag kennis met u.