Flagstones en natuursteenstrips voor winkelinrichting

Je wilt consumenten een winkelbeleving met speciale point of sale aanbieden. Veel organisaties gaan over op een kleiner aantal zeer lux ingerichte winkels. De concurrentie met online shoppen vraagt om een luxueuze ambiance winkelinrichting. Waarbij de aanschaf niet alleen functioneel is, maar waarbij wordt ingespeeld op het gevoel van de consument.

Upgrading van uw winkel, productbranding, de creatie van een goed image, het effect wordt versterkt met een luxueuze winkelinrichting. Met flagstones en natuursteenstrips van Imperoc kunt u deze sfeer creëren. Uw producten komen mooier tot uiting en onbewust speelt dit door in het aankoopgedrag van de consument.

Ga maar na, zou u liever uw luxe schoenen kopen in een standaard winkel met tl balken en opgestapelde dozen, of in een keurig afgewerkte sfeervolle winkel met fraaie sierwanden en een led armatuur?

Maak eens een afspraak met een Imperoc adviseur. Wij komen graag langs met ons assortiment aan flagstones en natuursteenstrips. Wij bieden deze service op locatie vrijblijvend aan.

Er zijn talloze toepassingen te bedenken met onze natuurstenen. Van enkelvoudige wanden, vloeren tot integrale interieur oplossingen. Kom eens langs voor inspiratie of vraag een demonstratie met displays op locatie aan.