Flagstones op het terras

Doorbreek de oerhollandse traditie met standaard rechthoekige terrastegels en creeër prachtige veelzijdige terrassen met Imperoc flagstones. Met Imperoc Flagstones kunt u prachtige tuinen, terrassen en entrees creëren. Breng het mediterrane karakter van landen als Italië, Griekenland en Spanje naar uw tuin. U treft bij ons een rijk assortiment aan Flagstones die geschikt zijn voor terrassen en sierwanden in de tuin.

Flagstones worden meestal in het cement geplaatst. Dit biedt ook voordelen met onkruidbestrijding. U kunt met de hovenier overleggen over de ondergrond, de voeg, zijkant en het totale tuinplan. Wij hebben een directe handelsrelatie met de natuursteenmijnen in Griekenland. Wij kunnen uw specifieke klantwensen toevoegen aan de bestelling, zoals:
  • » flagstones in vele kleuren
  • » flagstone afmetingen (ook XXL platen)
  • » dikte
  • » flagstones als stapstenen in het gazon of de vijver

De dikte van de Flagstones is van groot belang bij terrassen. Hoe dikker de flagstone des te meer gewicht kan deze dragen. Zeker als er zware objecten als auto's over de vloeren gaan, is het verstandig om te investeren in een wat dikkere flagstone. Vraag onze adviseurs naar geschikte flagstone toepassingen voor uw terras.