Natuursteenstrips in de horeca

U wilt toch ook the place to be zijn. Een meeting point waar men het prettig en gezellig vindt om elkaar te spreken. Ongeacht of het gaat om een hotel, restaurant, congrescentrum of café, Imperoc beschikt over vele natuursteen oplossingen voor de horeca. Wij brengen sfeer in de tent en houden het tevens betaalbaar.

Het gevoel van luxe, sfeer, warmte, u kunt het realiseren met de flagstones en natuursteenstrips van Imperoc. De trend is dat steeds meer horecabedrijven het interieur upgraden. Wordt trendsetter en blijf vooral niet achter. Onze natuursteenstrips passen in veel horecainterieuren. Ongeacht of u het combineert met hout of stucwanden, door de 100% natuurlijke materialen ziet het er al snel vertrouwd en eigen uit.

Maak eens een afspraak met een Imperoc adviseur. Wij komen graag langs met displays van flagstones en natuursteenstrips. Wij bieden deze service op locatie vrijblijvend aan. Wij beschikken over vele soorten natuursteen voor iedere gewenste stijl:
  • » luxe hotels
  • » gezelligheid in een café
  • » sfeervolle warme look in een restaurant
  • » bijzondere creatieve flagstones

Er zijn talloze toepassingen te bedenken met onze natuurstenen. Van entree tot eetzaal, van slaapkamer tot bar. Kom eens langs voor inspiratie of vraag een demonstratie met displays op locatie aan.