Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Imperoc, de directe lijn met de steengroeve

Imperoc is een handelsformule van Huis van Gemak B.V.. Imperoc heeft als missie om tuinen te verfraaien met prachtige soorten natuursteen. Wij richten ons op natuursteen uit twee gespecialiseerde mijnen uit Griekenland. Onze kracht is dat wij intensief samenwerken direct met de natuursteengroeven. Wij werken samen aan kwalitatief hoogwaardige leveringen met oog voor detail. Onze directe levering zonder tussenhandel biedt voordelige tarieven, maatwerkoplossingen en persoonlijk contact.

Sfeer met mediterraanse natuurstenen

Wij richten ons volledig op meditterraanse steensoorten Kwartsiet, Leisteen, Travertin en Gneiss. Mooie kalkzandstenen met sfeervolle kleuren. Stuk voor stuk 100% natuursteen voorzien van een echtheids certificaat. U brengt karakter in uw interieur met ons assortiment. Daarbij maken wij het gemakkelijk voor de tegelzetter door de egale achterkant van de steen.

"My home is your castle"

Imperoc staat voor het verrijken van uw interieur en exterieur met stapstenen, flagstones sierkeien en natuursteenstrips. Het gaat om details qua kleur, exclusiviteit en productkwaliteit. Wij zorgen voor veel keuze en superieure kwaliteit tegen vriendelijke prijzen. En ook voor uw speciale persoonlijke wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom vertel ons uw plannen en uw gewenste interieur design. Wij denken graag met u mee.

Vertel ons uw wens

Lees ook: