Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Natuursteenstrips in de regio Leiden

Imperoc komt graag bij u langs in de regio Leiden om exclusieve natuursteenstrips en flagstones te presenteren. Bij interesse komen we graag bij u langs met onze natuursteenstrips. Een groot voordeel van onze klantbenadering is dat u op uw eigen locatie de stenen goed kunt passen bij uw interieur. De kleuren, de afmetingen, de structuur, u ziet precies welke natuursteenstrips het best tot zijn recht komen.

Imperoc reist door Nederland en Vlaanderen en BelgiŽ voor klantadvies. Daarnaast werken we ook samen met tegelzetters en interieurontwerpers uit de regio Leiden. Kortom woon je in de regio Leiden, Sassenheim, Noordwijk of Leiderdorp, wij komen met onze adviseurs of via onze partners graag bij u langs met onze natuursteenstrips.

Profiteer van 100% kwalitatief natuursteen tegen scherpe prijzen. Door onze warme partnerships met de mijnen uit Griekenland kunnen wij voordelig aanbieden en meewerken aan maatwerkoplossingen. Bekijk op onze website eens ons uitgebreide assortiment natuursteenstrips. Wij komen ze graag op locatie presenteren. Volg ook op welke markten en beurzen in de regio Leiden wij staan.

Assortiment


Maak eens een vrijblijvende afspraak op locatie:

Natuursteenstrips in regio Amsterdam Natuursteenstrips in regio Almere
Natuursteenstrips in regio Utrecht Natuursteenstrips in regio Amersfoort
Natuursteenstrips in regio Rotterdam Natuursteenstrips in regio Zaandam
Natuursteenstrips in regio Den Haag Natuursteenstrips in regio Haarlem
Natuursteenstrips in regio Zoetermeer Natuursteenstrips in regio Alkmaar
Natuursteenstrips in regio Leiden Natuursteenstrips in regio Hoorn
Natuursteenstrips in regio Hoofddorp Natuursteenstrips in regio Friesland