Flagstones in Friesland

Imperoc komt graag bij u langs in Friesland om onze flagstones en natuursteenstrips te showen. We laten u ervaren welke mooie creaties u kunt realiseren met flagstones als terras, als paadje of als binnenvloer. Een groot voordeel van onze service op locatie is dat we het assortiment bij u in de tuin showen. De kleuren, de afmetingen, de structuur, u ziet precies hoe de flagstones tonen in uw tuin.

Imperoc reist door Nederland met zijn eigen verkoopadviseurs. Daarnaast werken we ook samen met lokale hoveniers en stratenmakers uit Friesland. Dus ongeacht of u woont in Leeuwarden, Sneek, Drachten of Heerenveen, wij komen zelf graag bij u langs met ons assortiment flagstones.

Profiteer van kwartsiet of leisteen flagstones tegen scherpe prijzen. Dankzij ons hechte partnership met Zuidoost Europa kunnen wij voordelig leveren en meedenken over maatwerkoplossingen. Bekijk op onze website onze premium selectie flagstones. Wij komen ze graag op locatie tonen. Volg ook op welke markten in Friesland wij exposeren.


Service op locatie:

Flagstones in regio Amsterdam Flagstones in regio Almere
Flagstones in regio Utrecht Flagstones in regio Amersfoort
Flagstones in regio Rotterdam Flagstones in regio Zaandam
Flagstones in regio Den Haag Flagstones in regio Haarlem
Flagstones in regio Zoetermeer Flagstones in regio Alkmaar
Flagstones in regio Leiden Flagstones in regio Hoorn
Flagstones in regio Hoofddorp Flagstones in regio Friesland