Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Flagstones in de regio Hoofddorp

Imperoc komt graag bij u langs in de regio Hoofddorp om onze flagstones en natuursteenstrips te presenteren. We laten u inspireren welke mooie creaties u kunt realiseren met flagstones. Een groot voordeel van onze klantenservice op locatie is dat we het assortiment op de betreffende plek showen. De kleuren, de afmetingen, de structuur, u ziet precies hoe de flagstones tonen in uw tuin.

Imperoc reist door Nederland en BelgiŽ met steensamples. Daarnaast werken we ook samen met lokale hoveniers uit de regio Hoofddorp. Dus ongeacht of u woont in Hoofddorp, Nieuw Vennep of Aalsmeer, wij komen zelf of via onze partners graag bij u langs met ons assortiment flagstones.

Profiteer van 100% kwaliteit natuursteen tegen scherpe prijzen. Door onze sterke band met de mijnen uit de mijnen uit Zuidoost Europa kunnen wij voordelig leveren en meedenken over maatwerkoplossingen. Bekijk op onze website onze premium selectie flagstones. Wij komen ze graag op locatie presenteren. Volg ook op welke markten en beurzen in de regio Hoofddorp wij staan.

Natuursteen presentatie op locatie


Maak eens een vrijblijvende afspraak op locatie:

Flagstones in regio Amsterdam Flagstones in regio Almere
Flagstones in regio Utrecht Flagstones in regio Amersfoort
Flagstones in regio Rotterdam Flagstones in regio Zaandam
Flagstones in regio Den Haag Flagstones in regio Haarlem
Flagstones in regio Zoetermeer Flagstones in regio Alkmaar
Flagstones in regio Leiden Flagstones in regio Hoorn
Flagstones in regio Hoofddorp Flagstones in regio Friesland